Jullunchen återuppstår lördag 3/12

Jag är glad att kunna meddela er att GVFS håller sin traditionella jullunch lördag den 3 december klockan 13 ilokalen hos Idrottens Bingo på Kungsgatan 47 vån 3, granne med gallerian Grand. Det är samma lokal där vi hade vår jullunch senast.

Priset per person är 375 kronor inkl. julmust, lättöl, dricka och kaffe efter maten. Starkare drycker såsom starköl, vin och snaps finns att köpa till rimliga priser.

Jag har som vanligt bjudit in en spännande gästtalare som ska berätta om sitt liv i flygningens tjänst.

Anmälan som är obligatorisk och bindande görs senast torsdag den 24 november och helst på mejl till: gertboll1@gmail.com eller på mobil 0708-90 56 25. Vid avanmälan efter den 24 november debiteras medlemmen beloppet 375 kronor!

Betalning sker kontant på plats, via vårt bankkonto 180-0226 eller Swish på plats till mig eller Eva.

Som vanligt anordnas dessutom ett lotteri, så tag även med pengar för lott-köp!

Anmäl er gärna direkt så det inte glöms bort när vi närmar oss julen!

Hjärtligt välkomna!                                                                                                                                 Gert Böll                                                                                                                                              Ordförande i GVFS