Nyheter‎ > ‎

GVFS på Göteborg AERO SHOW

skickad 4 juni 2013 10:18 av Erik Tunared   [ uppdaterad 8 juni 2013 04:53 ]


Nu drar det ihop sig till årets stora flyghändelse, Göteborg Aero Show, som arrangeras av Aeroseum på Säve flygplats den 8-9 juni. Göteborgs Veteranflygsällskap deltar med informationsskärmar och med våra flygplanGV:38an SE-AHG, Cuben, SE-BEL, ”Bella” och med KZ:an SE-AMA som ställs upp till beskådande. Där ställs även Safiren, SE-AUR upp, så det blir en mycket fin samling veteranflygplan för publiken att beundra!

Vi är nu även inbokade i flygprogrammet både på lördag (kl10:30) och på söndag (kl 10:16) då vi får 12 minuter att visa upp oss i luften, vilket blir väldigt trevligt. Vi siktar på att flyga både GV:n och Bella.

Givetvis kommer personal från Veteranflygsällskapet att finnas på plats, iförda våra snitsiga overaller, för att informera om vår verksamhet och även att försöka värva nya supportmedlemmar och piloter.

Det blir ett fullmatat program som besökarna erbjuds under flygshowen, det utlovar Aeroseum. Hela programmet finns givetvis på Aeroseums hemsida: www.aeroseum.se

Alla GVFS medlemmar hälsas varmt välkomna till flygshowen och att träffa våra funktionärer och andra veteranflygentusiaster runt våra maskiner.

Väl mött hälsar Gert Böll, ordf. GVFSComments